Nedenfor finner du ferdigprisede forslag til ulike cateringmenyer med populære retter. For andre ønsker – ta kontakt med oss!
Koldtbord
Klassisk koldtbord
- Et klassisk og rikholdig koldtbord med roastbiff, skinke, kyllingfilet, røkt laks, varmrøkt pepperlaks, reker, eggerøre, dressing, majones, remulade, smør, potetsalat og frisk salat
Kr 345,- pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Supper med fristelser fra havet
Deilig varm suppe med fristelser fra havet. Sunt og godt!
- fiskesuppe m/ 2 fiskesorter, loff og smør. Kr 245,-
- laksesuppe, loff og smør. Kr 245,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Steik av rein, okse, lam eller svin
En tidløs klassiker på norske søndagspisebord
Velg mellom fløtepoteter eller kokte poteter.
- reinsteik m/rosenkål, løk, paprika, bacon, tyttebær og viltsaus. Kr 345,-
- oksesteik m/rotgrønnsaker, fløtesaus og tyttebær. Kr 285,-
- lammesteik m/rotgrønnsaker, rosmarinsaus, tyttebær. Kr 325,-
- svinesteik m/surkål, fløtesaus og tyttebær. Kr 275,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Finnebiff – alltid populær
Finnebiff er en sikker "vinner" i de fleste selskap.
- Finnebiff med potetmos, grønnsaker og tyttebær. Kr 365,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Gryteretter
Gryteretter er populært både som festmat og «møtemat».
Velg mellom loff eller focaccia som tilbehør.
- Biffgryte med ris og salat. Kr 265,-
- Viltgryte med ris/mos og salat. Kr 270,-
- Svinegryte med ris og salat. Kr 260,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
- Opprettet 20. februar 2018 20. februar 2018
- Sist oppdatert 31. mai 2024 31. mai 2024
Facebook