Forslag til catering
Nedenfor finner du ferdigprisede forslag til ulike cateringmenyer med populære retter. For andre ønsker – ta kontakt med oss!
Koldtbord
Klassisk koldtbord
- Et klassisk og rikholdig koldtbord med roastbiff, skinke, kyllingfilet, røkt laks, varmrøkt pepperlaks, reker, eggerøre, dressing, majones, remulade, smør, potetsalat og frisk salat
Kr 345,- pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Supper med fristelser fra havet
Deilig varm suppe med fristelser fra havet. Sunt og godt!
Vår svært populære laksesuppe. Med laks fra Varangerfjorden – naturligvis!
- fiskesuppe m/ 2 fiskesorter, loff og smør. Kr 245,-
- laksesuppe, loff og smør. Kr 245,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Steik av rein, okse, lam eller svin
En tidløs klassiker på norske søndagspisebord
Velg mellom fløtepoteter eller kokte poteter.
- reinsteik m/rosenkål, løk, paprika, bacon, tyttebær og viltsaus. Kr 345,-
- oksesteik m/rotgrønnsaker, fløtesaus og tyttebær. Kr 285,-
- lammesteik m/rotgrønnsaker, rosmarinsaus, tyttebær. Kr 325,-
- svinesteik m/surkål, fløtesaus og tyttebær. Kr 275,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Finnebiff – alltid populær
Finnebiff er en sikker "vinner" i de fleste selskap.

Reinkjøtt er en av de mest eksklusive råvarene Norge har å by på!
- Finnebiff med potetmos, grønnsaker og tyttebær. Kr 365,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Gryteretter
Gryteretter er populært både som festmat og «møtemat».
Velg mellom loff eller focaccia som tilbehør.
- Biffgryte med ris og salat. Kr 295,-
- Viltgryte med ris/mos og salat. Kr 320,-
- Svinegryte med ris og salat. Kr 280,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.
Kyllinggryte
Kyllinggryte med ris og salat
"Alle" liker kylling! Vår populære kyllinggryte med salat og ris er et godt, rimelig og trygt valg når du skal servere mat til mange personer.
- Kyllinggryte med ris og salat. Kr 285,-
Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.

