Forslag til catering

Nedenfor finner du ferdigprisede forslag til ulike cateringmenyer med populære retter. For andre ønsker – ta kontakt med oss!

Koldtbord

Klassisk koldtbord

  • Et klassisk og rikholdig koldtbord med roastbiff, skinke, kyllingfilet, røkt laks, varmrøkt pepperlaks, reker, eggerøre, dressing, majones, remulade, smør, potetsalat og frisk salat

Kr 245,- pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.

Supper med fristelser fra havet

Deilig varm suppe med fristelser fra havet. Sunt og godt!

Vår laksesuppe er et svært populært valg!

Vår svært populære laksesuppe. Med laks fra Varangerfjorden – naturligvis!

  • fiskesuppe m/ 2 fiskesorter, loff og smør. Kr 195,-
  • laksesuppe, loff og smør. Kr 195,-
  • krabbesuppe/kamsjatkakrabbe m/loff og hvitløkssmør. Kr 195,-

Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.

Steik av rein, okse, lam eller svin

En tidløs klassiker på norske søndag­spise­bord

Velg mellom fløtepoteter eller kokte poteter.

  • reinsteik m/rosenkål, løk, paprika, bacon, tyttebær og viltsaus. Kr 225,-
  • oksesteik m/rotgrønnsaker, fløtesaus og tyttebær. Kr 190,-
  • lammesteik m/rotgrønnsaker, rosmarinsaus, tyttebær. Kr 195,-
  • svinesteik m/surkål, fløtesaus og tyttebær. Kr 185,-

Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.

Finnebiff – alltid populær

Finnebiff er en sikker "vinner" i de fleste selskap.

Reinkjøtt er en av de mest eksklusive råvarene Norge har å by på!

  • Finnebiff med potetmos, grønnsaker og tyttebær. Kr 255,-

Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.

Gryteretter

Gryteretter er populært både som festmat og «møtemat».

Velg mellom loff eller focaccia som tilbehør.

  • Biffgryte med ris og salat. Kr 190,-
  • Viltgryte med ris/mos og salat. Kr 200,-
  • Svinegryte med ris og salat. Kr 180,-
  • Kyllinggryte med ris og salat. Kr 180,-

Alle priser pr pers. Minimum 10 personer.
Prisen er inkl. mva.

Facebook